Реєстрація /

Лише за тиждень у Києві сталося 163 аварій на електромережах

Світло повернули у 38 тис. будинків.

Оператор системи розподілу ДТЕК Київські електромережі з 16 по 23 березня провів більше 163 ремонтних робіт з відновлення електропостачання. Компанія повернула світло до будинків 38 тисяч жителів столиці. Аварійні бригади компанії працюють цілодобово для забезпечення стабільної та безперебійної роботи системи електропостачання столиці.

За період карантину ДТЕК Київські електромережі провів невідкладний ремонт на 265 трансформаторних підстанціях, 163 кабельних та повітряних лініях по всій столиці. Співробітники аварійних бригад ДТЕК Київські електромережі виконують всі роботи, дотримуючись усіх вимог безпеки і гігієни, мінімізуючи безпосередній контакт з клієнтами.

З 17 березня Центри обслуговування клієнтів (ЦОК) ДТЕК Київські електромережі перейшли на дистанційний режим роботи. Скористатися дистанційними сервісами можна на сайті компанії, за телефонами колл-центру, а також по електронній пошті та на офіційній сторінці в Facebook. 

Раніше мер столиці України Віталій Кличко оголосив про початок карантину в Києві з 12 березня. До кінця місяцу в Києві будуть проводитися протиепідеміологічні заходи у зв'язку поширенням коронавіруса в Європі і світі.

Стаття по темі: Коронавірус і ринок нерухомості Києва: що відбувається і що буде далі

Раніше повідомлялося, що у короткостроковій перспективі найбільше відчують наслідки пандемії індустрії туризму, роздрібної торгівлі та розваг.

Джерело