Реєстрація /

Комунальники Києва готові до снігопадів

Підготовка виконана на 85%.

Усі транспортні підприємства Києва готові до осінньо-зимового періоду на 85%.

Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Іван Федоров.

«Київавтодор» заготовив 38,3 тис. т. солі (100%) та 33,5 тис. т піску (96%). Також заплановано підготувати до роботи 531 одиницю спеціалізованої техніки для цілодобових чергувань і змінної роботи. На сьогодні підготовлено 296 одиниць (60%), щодо решти проводяться роботи з ремонту та підготовки техніки.

Одночасно укладаються договори з організаціями міста на залучення допоміжної прибиральної техніки, у разі виникнення надзвичайної ситуації (планується укласти договори на залучення до 147 од.).

«Для забезпечення нормальної роботи рухомого складу КП «Київський метрополітен» на відкритих ділянках, мостових переходах, паркових коліях електродепо та безпечного пересування пасажирів біля входів/виходів станційних комплексів у структурних підрозділах відкориговані оперативні плани снігоборотьби, де передбачено порядок, терміни, послідовність і засоби очищення колій, стрілочних переводів, територій електродепо та територій, прилеглих до станцій від снігу», – зазначив Іван Федоров.

Стаття по темі: «Утепляємось» за рахунок держави: що для цього потрібно?

Що ж до КП «Київпастранс», то для підготовки до перевезення в осінньо-зимовий період заплановано привести до належного стану 1356 одиниць рухомого складу. 

Раніше повідомлялося, що станції, що виробляють як теплову, так і електричну енергію, готові до старту та проходження опалювального сезону. Загальна готовність міського господарства до зими складає 97%.

Джерело