Реєстрація /

Компанія GEOS офіційно оголошує про початок роботи в новому регіоні – в Запоріжжі

Компанія розширює свою географію всередині України

Після 15 років успішної діяльності в Києві, початку будівництва 6 об'єктів в столиці Угорщини і одного об'єкта на узбережжі Іспанії, компанія розширює свою географію всередині України. Місто Запоріжжя вітає нову комплексну інфраструктурну забудову від компанії GEOS.

Міська влада всіляко сприяє появі великих інвесторів в місті і підкреслює, що створення таких комплексних об'єктів сприяє розвитку міста, так як створюються комфортні умови для ведення бізнесу, проживання і відпочинку городян.

Представники великих підприємств, які також відвідали конференцію, вказали на розвиток економіки міста та перспективи зростання. На їх думку, саме ці чинники є головною причиною появи великих девелоперів в місті.

GEOS офіційно оголосив про початок роботи в новому регіоні – в Запоріжжі

Міжнародний девелопер GEOS представив свої плани в Запоріжжі. Основну частину комплексу CENTRAL займе житлова нерухомість - видові апартаменти бізнес-класу. Це 4 енергоефективних будинки з підземними паркінгами, закритою територією та іншими особливостями, відповідними класу нерухомості. У комплексі запроєктовані дитячий сад, фітнес-центр, продуктовий супермаркет і ряд інших побутових послуг для комфорту мешканців. В рамках комплексного проєкту буде побудований бізнес-центр River Plaza, дизайн якого розроблений італійським архітектурним бюро. Але основним центром тяжіння стане торгово-розважальний комплекс River Park, родзинкою якого стануть відкриті тераси з видом на Дніпро та острів Хортиця.

GEOS офіційно оголосив про початок роботи в новому регіоні – в Запоріжжі

Для зведення комплексу компанія обрала мальовниче місце не березі Дніпра в центральній частині міста. Запоріжжя – одне з українських міст з найбільш стрімким зростанням економіки. Цей факт підтверджують як приватні, так і державні інвестиції в цей регіон. Компанія GEOS долучається до інвестування в Запоріжжі. Керівництво компанії підкреслило сприятливе ставлення до інвесторів і прозорість умов виходу на ринок, і ведення бізнесу в цілому.

Джерело