Реєстрація /

Колишній маєток Аль Капоне продають за майже 15 млн. дол.

Особняк розташований на закритому штучному острові в Майямі.

Колишній гангстерський будинок, реконструйований у 2015 році, розташований на території закритого Пальмової Острову. Будівля в колоніальному стилі є одним з найстаріших маєтків в Майамі і виставлено на продаж за ціною 14 млн. 900 тис. дол. США.

Побудований у 1922 році, особняк є єдиним на острові. У маєток входять приватний пляж і 30 метрів набережної в затоці Біскейн. Штучно створений Пальмовий Острів знаходиться між центром Майамі і Саус-Біч, повідомляє Mansion Global.

Аль Капоне купив цей будинок у 1928 році у віці 29 років за 40 тис. дол. та витратив 200 тис. дол. на установку двометрової стіни, прожекторів, будиночка охорони та коралового грота. Будинок залишався в сім'ї до 1952 року, а після був проданий вдовою Мей Капоне.

Територія площею майже 2 800 кв.м оточена високою кам'яною стіною. Басейн вміщує понад 270 тис. літрів води.

В цілому все маєток включає 567 кв.м житлової площі, куди входять сім спалень і п'ять повноцінних ванних кімнат. Головний двоповерховий особняк на 450 кв.м має чотири спальні, три ванні кімнати і один додатковий туалет.

У головній будівлі вілли збереглися оригінальні частини інтер'єру: чорно-золота кімната в стилі арт-деко, стельові світильники 1920-х рр, камін та веранда.

Джерело