Реєстрація /

КМДА звернулася з проханням перевірити інформацію, оприлюднену у медіа, про тендер на ремонт міської лікарні швидкої допомоги

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до столичної прокуратури.

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до столичної прокуратури перевірити інформацію, оприлюднену в медіа, щодо тендеру на здійснення капітального ремонту приймального відділення столичної лікарні швидкої допомоги.

«У зв’язку з інформацією, оприлюдненою в медіа, щодо результатів проведення тендеру КНП «Київська міська клінічна лікарня швидкої допомоги» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), прошу перевірити факти, викладені в публікації від 27 серпня 2024 року на веб-сторінці видання «Наші гроші», та повідомити про вжиті заходи», – йдеться у зверненні Віталія Кличка.

Нагадаємо, тендер був відкритим, здійснювався через систему закупівель Prozorro з дотриманням усіх законних процедур.

Нагадаємо, днями журналісти проекту «Наші гроші» виявили, що під час чергового ремонту лікарняного закладу столична влада не надто переймається економією коштів – ціни на будівельні матеріали завищені у півтора – два рази. Йдеться про капремонт Київської швидкої, яка підпорядкована Департаменту охорони здоров'я КМДА.

Раніше повідомлялося, що ринок житлової нерухомості України показує поступове відновлення.

Джерело