Реєстрація /

Київський забудовник надав цінові канікули на житло преміум-класу у центрі столиці

Девелоперська компанія UBH.estate поставила на меті об'єднати в новому клубному будинку мешканців з єдиними принципами життя та ведення бізнесу. Для цього був спеціально спроектований бізнес-комплекс Dmytrivsky, в якому будуть знаходитися лише 14 квартир та автономні простори для організації бізнесу.

Забудовник планує віддати три поверхи з нового 9-ти поверхового комплексу виключно під бізнес-простори різної спрямованості. Перший та другий поверхи будуть зручні для розміщення дворівневих офісів. Третій поверх – це коворкінг-центр для вирішення локальних завдань та проведення бізнес-зустрічей.

Потрібно підкреслити, що територія житлового комплексу буде автономною для сторонніх та автомобілів, у зв'язку з цим новий ЖК Dmytrivsky буде ідеальним для IT-компаній, офісів логістичних служб та представництв міжнародного бізнесу.

Житловий простір спроектований лише на 14 квартир. Такий камерний стиль проживання буде найбільш оптимальним для тих, хто хоче перебувати в центрі міста, але в максимальному віддаленні від шуму та суєти щільних житлових кварталів.

На житло преміум класу у центрі столиці, забудовник оголошує цінові канікули, фіксуючи вартість квадратного метра від 1799 у.о. за курсом НБУ.

Джерело