Реєстрація /

Київським новобудовам обіцяють надати унікальний зовнішній вигляд*

Один з найбільших столичних забудовників «Укрбуд» представив новий зовнішній вигляд своїх будинків. Рішення про оновлення фасадів корпорація прийняла в липні за результатами соцопитування серед мешканців своїх будинків, в ході якого новосели озвучили свої побажання щодо поліпшення вже побудованих комплексів і нових проектів. Рестайлінг фасадів будинків, які повинні володіти оригінальним стилем і відповідати всім сучасним світовим трендам, «Укрбуд» проводить у співпраці з групою компаній AVG, що займаються архітектурою і дизайном.

«Проект з рестайлінгу фасадів корпорації «Укрбуд» - один з важливих кроків розвитку міської інфраструктури столиці України. Забудовники і девелопери разом з архітекторами змінюють якість життя в місті. Одна з головних ідей сучасної архітектури полягає в службі людству. Архітектура – не самоціль. Звідси робота з міським простором, біопозитивні рішення і велика аналітична робота. Те, що зробив «Укрбуд» до початку проекту – вимір відносини і очікувань споживачів – нетиповий і важливий крок», – говорить засновник і власник групи компаній AVG Андрій Войтко.

Оновлений зовнішній вигляд вже отримали п'ять столичних житлових комплексів. Це «Шевченківський» і «Кирилівський Гай» в Шевченківському районі, «Lake House» в Оболонському, «Crystal House» в Голосіївському і «Пектораль» в Святошинському районі.

«Ми хочемо створювати такі будинки, життя в яких викликала б гордість у мешканців. Будинки, в які із задоволенням водять гостей, будинки, поруч з якими просто приємно знаходитися. І рестайлінг фасадів – це тільки один з кроків в цьому напрямку. Ми щільно займаємося і внутрішнім дизайном будинків, осмислено підходимо до благоустрою навколишньої їх території і формування міського простору, пильно стежимо за якістю будівництва і роботою обслуговуючих компаній, впроваджуємо цілу низку інноваційних програм. І тільки разом всі ці рішення допоможуть нам досягти поставленої мети – не просто будувати житло, а створювати комфорт», – розповідає генеральний директор компанії «Укрбуд Девелопмент» Олег Майборода.

Найближчим часом оновлений зовнішній вигляд отримають і інші комплекси «Укрбуду», що будуються в Києві. На сьогоднішній день корпорація зводить 28 таких об'єктів. Що ж до вже зданих будинків, то їх за останні п'ять років було побудовано більше п'ятдесяти, а загальний метраж введеного в експлуатацію житла перевищує 750 тисяч квадратних метрів.

*PR-матеріал компанії

Джерело

Теґи