Реєстрація /

Київ відзвітував скільки снігоприбиральної техніки придбав


Купували декілька років.

За кілька останніх років столиця придбала 327 одиниць нової спецтехніки для прибирання вулиць.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Як вже показала ця зима, погода може різко змінюватися. І все частіше трапляються так звані холодні дощі, що спричиняють сильну ожеледицю і становлять велику небезпеку як для автомобілістів, так і для пішоходів. І місто має бути готовим, аби протистояти стихії. Сьогодні ми тут бачимо зразки нової, універсальної техніки, що працює і взимку, і влітку», – зазначив Віталій Кличко.

За його словами, столичні «автодорівці» за допомогою спеціальних метеостанцій, що закупило місто, можуть оперативно реагувати на зміни температури. І, коли є потреба, заздалегідь обробити дороги спеціальним розчином, що не замерзає.

Нагадаємо, що київська міська влада наполягає на необхідності внесення змін до Закону України «Про житлово-комунальні послуги». 

Стаття по темі: Нацбанк дав прогноз по ринку нерухомості України: новобудови ризиковані для інвесторів, попит буде відновлюватися 2 роки

У КМДА нагадали, що Закон, що набув чинності ще у грудні 2017 року і впровадив фундаментальні зміни у відносинах споживачів та виконавців послуг, змінив положення в інших законах і підзаконних актах. У деяких випадках ці зміни зашкодили інтересам споживачів і ускладнили роботу виконавців послуг. Тому закон потребує внесення низки змін, аби уникнути правових колізій і усунути норми, що є нежиттєздатними з точки зору практичного втілення.

Джерело