Реєстрація /

Київ підготував техніку на випадок снігопадів

Вулиці готові оперативно прибирати.

Підприємства КК «Київавтодор» повністю готові до зимового утримання доріг. У разі погіршення погодних умов до роботи готові 458 одиниць основної і 128 одиниць додаткової техніки. Окрім того, наявна необхідна кількість посипальних і паливно-мастильних матеріалів.

Техніка КП ШЕУ готова завчасно, ще до початку опадів, виїхати на вихідні позиції у місті, щоб оперативно розпочати оброблення вулиць протиожеледними засобами, у тому числі рідкими хлоридами. Це допомагає уникнути накатів та ожеледиці на проїжджій частині.

Також відпрацьований порядок і завчасного виїзду снігоприбиральної техніки на вихідні позиції – найбільш завантажені міським транспортом вулиці з ускладненим рухом.

Для оперативного реагування на дорожню ситуацію на базі «Київавтодору» працює диспетчерський центр моніторингу роботи комунального транспорту. Завдяки встановленим GPS-трекерам на комунальній техніці та автоматизованій системі вся важлива інформація про маршрут, місцезнаходження, вид робіт, швидкість руху доступна в одному місці. Де саме працює спецтехніка можна спостерігати онлайн.

Окрім того, у різних частинах міста встановлені 5 метеорологічних станцій, що дозволяють відслідковувати зміни погодних умов у реальному часі та оперативно на них реагувати.

Стаття по темі: Як знайти хороших орендарів – кому довіряти своє житло, а кому – ні

Раніше повідомлялося, що оренда комерційних приміщень залишалася активною, ціни на офіси у Києві стабільні.

Джерело