Реєстрація /

Кияни просять розібратися з високою завантаженістю зупинки «Виставковий центр»

Там великий потік пасажирів.

Мешканці мікрорайону Теремки-2 Голосіївського району столиці скаржаться на завантаженість громадським транспортом зупинки «Національний виставковий центр» в напрямку автостанції «Південна». Голову Департаменту транспортної інфраструктури Київської міськдержадміністрації (КМДА) просять забезпечити безпеку пасажирів на цій зупинці.

Перший заступник глави комісії Київради з питань транспорту, зв'язку та реклами Ігор Галайчук попросив директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Валентина Осипова вирішити питання завантаженості цієї зупинки.

«Через постійне перенасичення маршрутних автобусів, як міських так і приміських, які чекають своїх пасажирів, водії тролейбусів маршрутів №№ 11,12, 43 і 45 та автобуса маршруту № 56 змушені регулярно порушувати правила дорожнього руху і проводити посадку пасажирів з другої смуги дороги», – йдеться у зверненні депутата.
За словами Галайчука, така небезпечна ситуація викликає невдоволення і занепокоєння як водіїв громадського транспорту, так і пасажирів.

Стаття по темі: Коронавірус і ринок нерухомості Києва: що відбувається і що буде далі

Раніше до столичної влади звернулися з вимогою забезпечення пішоходам безпечного проходу до станції метро «Лісова» та проїзду для громадського транспорту в цьому місці шляхом демонтажу паркану. Також мешканці Деснянського району столиці попросили відновити транспортну розв'язку, лісопаркову зону і частину парку Кіото. Таке прохання надійшло у зв'язку з припиненням будівництва торгово-розважального центру в цьому районі.

Джерело