Реєстрація /

Кияни отримають платіжки від нового постачальника електроенергії

«ДТЕК Київські Електромережі» розпочала свою діяльність з 1 березня.

У цьому місяці жителі столиці отримають платіжні квитанції за електроенергію з реквізитами ПАТ «ДТЕК Київські Електромережі», яка з 1 березня надає послуги поставки і розподілу електроенергії в Києві в якості правонаступника «Київенерго», повідомляють в компанії.

В оновленій платіжці розміщена інформація про початок роботи нової компанії в рамках поділу «Київенерго», передбаченого Законом «Про ринок електричної енергії». Тариф на електроенергію не змінився.

«ДТЕК Київські Електромережі» надає послуги з раніше підписаним з «Київенерго» договорами, в їх переукладанні немає необхідності. Контакт-центр та центри обслуговування клієнтів продовжують роботу.

Нова компанія буде поєднувати функції з розподілу та постачання електроенергії до листопада 2018 року, після чого функція поставки, відповідно до вимог закону, буде відокремлена.

При цьому «Київенерго» продовжує виконувати функцію по виробництву теплової та електроенергії, постачання теплової енергії, гарячого водопостачання та централізованого опалення.

Джерело