Реєстрація /

Киян очікує нова система оплати проїзду

«Київпастранс» оголосив про закупівлю необхідного обладнання.

КП «Київпастранс» оголосило тендер на закупівлю автоматизованих систем оплати проїзду (АСОП). Переможець тендеру повинен буде інсталювати на АСОП необхідне програмне забезпечення, а самі системи – встановити в комунальному транспорті. Про це стало відомо з електронної системи державних закупівель ProZorro.

До кінця весни 2018 року столична влада планує впровадити в комунальному транспорті Києва електронний квиток. КП «Київпастранс» оголосив тендер на закупівлю 1 тис. 500 автоматизованих систем оплати проїзду і 300 приладів для контролю оплати. Очікувана ціна закупівлі – 460 млн. 300 тис. гривень.

Всього київським муніципальному транспорту знадобиться 25 АСОП для транспорту з двома дверима 1000 комплектів – для транспорту з трьома дверима, 450 – для транспорту з чотирма дверима, 22 – для транспорту з п'ятьма дверима і 3 – для транспорту з шістьма дверима.

Також «Київпастранс» в рамках даного тендеру планує закупити 300 комплектів приладів інспекції. Це портативні мобільні термінали, призначені для контролю оплати проїзду і перевірки проїзних документів.

Оскаржити умови закупівлі можна буде до 14 вересня, подати заявку – до 18 вересня 2017 року. Сам аукціон запланований на 24 жовтня 2017 року. Крайній термін поставки систем і приладів – 20 березня 2018 року.

Джерело