Реєстрація /

Із сьогоднішнього дня перекриють рух на декількох мостах

Робитимуть ремонт.

Із 2 до 12 травня у зв’язку із ремонтом деформаційних швів на естакадному виїзді з вулиці Борщагівської на Повітрофлотський міст буде частково обмежено рух транспорту в місці виконання робіт. 

Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Із 14:00 2 травня до 14:00 6 травня у зв’язку із ремонтом плити проїжджої частини на мосту через р. Десенка буде частково обмежено рух транспорту в напрямку житлового масиву Троєщина на Північному мосту. 

Комунальна корпорація перепрошує за тимчасові незручності та просить із розумінням поставитися до труднощів трафіку, пов’язаних із виконанням ремонтних робіт.

Стаття по темі: Скільки ремонтують мости в Києві: рекордсмен Південний міст перекритий 5 місяців на рік

Раніше повідомлялося, що на Південному мосту, де минулого тижня трапилася аварія та уже здійснили аварійний ремонт і відновили рух у напрямку з центру, зараз капітально ремонтують деформаційні шви. Такі ж роботи ведуться на мосту Метро – там також підсилюють конструкції прогонових будов. Уже виконані роботи з підготовки двох прогонів споруди з улаштуванням опорних діафрагм та інших конструкцій, завершені роботи з натягування арматурних пучків у конструкціях прогонових будов у бік центру, проводиться заміна тротуарних блоків.

Джерело