Реєстрація /

Італійська влада спростили покупку нерухомості за 1 євро

Охочих купити нерухомість виявилося дуже багато.

В Італії часто продають нерухомість за смішні гроші, наприклад за 1 євро. При цьому охочих купити таку нерухомість – багато.

Тому тепер багато міст і сел застосовують більш організований підхід до продажу.

У Зунголі, крихітному селі в регіоні Кампанія недалеко від Неаполя і узбережжя Амальфі, мер Паоло Карузо зібрав групу молодих добровольців для обробки запитів від іноземних покупців, перш ніж оголосити про продаж будинків по 1 євро. Він сказав, що найбільший попит – серед італійців, жителів інших європейських країн, а також росіян, американців, індійців.

Потенційним покупцям пропонують заповнити форму заявки, в якій їм потрібно пообіцяти відремонтувати будинок протягом трьох років і надати детальну інформацію про те, що вони будуть робити зі своєю новою власністю. Хороша новина – податкові відрахування в розмірі до 85% для ремонтних робіт. Але є і підступ: новому власнику потрібно буде почати роботу протягом декількох місяців і внести страхову заставу в розмірі 2000 євро.

Пропоновані будинку в основному являють собою покинуті кам'яні котеджі, що знаходяться в різному стані.

Раніше повідомлялося, що для тих, хто шукає доступне житло в Естонії пропонують орендувати будинок в місті Виру всього за 1 євро. Площа житла 8 кв. м, але при цьому в ньому є міні-кухня, санвузол, спальне місце і навіть тераса на даху.

Джерело