Реєстрація /

Готель «Дніпро» на Європейській площі продадуть 15 липня з аукціону. Вже визначено стартову ціну

Фонд держмайна України оголосив дату аукціону з продажу готелю в центрі Києва

Готель «Дніпро» на Європейській площі в Києві виставлено на продаж, аукціон заплановано на 15 липня 2020 року. Зараз готель знаходиться у державній власності та має пул орендарів.

Фонд державного майна України вже оголосив стартову ціну на готель «Дніпро» – 80 мільйонів 923 тисячі гривень. За таку ціну продається 12,8 тисяч квадратних метрів приміщень у 12-поверховій будівлі готелю (6300 грн/кв.м).

ФДМУ пропонує потенційним покупцям переглянути документацію на готель та паспорт цього об’єкту.

Чому інвесторам варто придбати готель «Дніпро»

На сайті Фонду держмайна зазначається, що готель «Дніпро» «розташований в самому центрі Києва, поруч з головною площею країни – Майданом Незалежності. Поблизу знаходяться урядовий квартал та основні культурно-історичні пам’ятки Києва».

Готель «Дніпро» на Європейській площі

Головні переваги готелю «Дніпро»:

  • відмінна транспортна доступність за рахунок розташування біля основних транспортних магістралей міста, зупинок громадського транспорту та метро;
  • унікальні видові характеристики на паркову зону Києва та річку Дніпро;
  • наявність великого гостьового паркінгу, загальною місткістю56 паркомісць.
  • 186 номерів
  • ресторани, бар, SPA центр та декілька конференц-залів.

Нагадаємо, що у травні 2020 року ФДМУ продав оператора центрального автовокзалу Києва – АТ «Київпассервіс». Ціна продажу – 230 мільйонів гривень, які вже надійшли до держбюджету. До складу «Київпассервіс» входять 23 автостанції у Києві та Київській області.

Джерело