Реєстрація /

Футбольне поле дитячо-юнацької спортивної школи обіцяють реконструювати

Поле розташоване в Голосіївському районі.

У Голосіївському районі Києва зроблять реконструкцію дитячо-юнацької спортивної школи № 15 на вул. Маршала Якубовського, 7-А. Реконструкція передбачає створення сучасного футбольного поля зі штучним покриттям і безопорним каркасно-тентових покриттям.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Київської міськдержадміністрації.

Замовником робіт визначена Голосіївська райдержадміністрація, яка повинна в установленому порядку отримати вихідні дані для проектування, визначити генеральну проектну та підрядну будівельну організації для виконання робіт, а також забезпечити в 2018 році розробку проектної документації, проведення її експертизи та затвердження. Крім того, замовник повинен обов'язково передбачити умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконання робіт та встановити гарантійний термін експлуатації об'єкта не менше 10 років. Роботи по реконструкції футбольного поля планується здійснити в 2019-2020 роках за рахунок бюджетних коштів.

Стаття по темі: Аналіз цін на вторинному ринку житлової нерухомості Києва: липень 2018 р.

Як запевняє влада, реконструкція дозволить проводити не тільки спортивні змагання районного рівня, а й організовувати чемпіонати Києва та України.

Джерело