Реєстрація /

Фахівці виявили багато порушень у роботі «Київгазу»


Проведено комплексну перевірку.

Фахівці Головного управління Держпраці у Київській області провели комплексну перевірку АТ «Київгаз».

«Під час інспекції перевірено понад 50 структурних підрозділів АТ «Київгаз», було виявлено понад 300 порушень. Керівництво компанії попередили про необхідність негайного призупинення і заборони експлуатації окремих об’єктів та понад 20 видів робіт, відсторонено від виконання робіт понад 20 працівників та інше», – повідомили в ГУ Держпраці у Київській області.

Посадовими особами керівництву «Київгазу» вручено обов’язковий до виконання припис. Також були складені протоколи про адміністративні порушення на відповідних осіб.

Окрім цього, було розроблено відповідні заходи для ліквідації виявлених недоліків у визначений термін, керівництвом підприємства видані накази і розпорядження щодо призупинення виконання робіт та експлуатації машин і механізмів самостійно. 

Стаття по темі: Як економити на комунальних послугах в 2019 році: практичні поради

Раніше повідомлялося, що Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман ініціює відставку глави НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва в разі відмови компанії знизити до 24 квітня 2019 року ціну на газ, що відпускається для потреб населення.

Джерело