Реєстрація /

Енергетики просять київський бізнес сплатити рахунки за світло

Без цього вони не зможуть проводити ремонт мереж.

Станом на березень рівень сплат за електроенергію у Києві складає 50% від фактичних нарахувань. Це створює труднощі для оператора системи розподілу – без сплат компанія не може закуповувати матеріали для ремонту мереж, заправляти автомобілі, щоб своєчасно усувати аварії та підтримувати стабільну роботу електромереж компанії. Київський бізнес та жителів міста просять сплачувати рахунки за електроенергію. Це допоможе забезпечувати роботу ремонтних бригад та зберігати світло у будинках киян.

З початку війни українські енергетики не зупиняли роботи для підтримки стабільної роботи електромереж. З початку бойових дій фахівці ДТЕК Київські електромережі неодноразово ремонтували пошкоджені обстрілами мережі, що живлять будинки киян. Лише за останній тиждень наші спеціалісти повернули світло 86 тисячам клієнтів. Вони лишились без світла через бойові дії на околицях міста.

«Значна частина заборгованості сформована київським бізнесом. Ми просимо підприємців та мешканців Києва сплатити за розподіл електроенергії. Це необхідно для того, аби компанія могла закуповувати матеріали та пальне для ремонтних бригад та надалі оперативно відновлювати електромережі зруйновані під час бойових дій. У цей складний час оплата за електроенергію – це вклад всіх підприємців та мешканців Києва у підтримку всієї енергосистеми столиці. Це допоможе подолати труднощі та продовжувати забезпечувати стабільну роботу електромереж Києва», – зазначили у ДТЕК Київські електромережі.

Раніше у застосунку «Київ Цифровий» з’явився розділ «Допомога киянам».

Джерело