Реєстрація /

Електропостачання у Печерському районі покращать


Проведуть реконструкцію.

ДТЕК Київські Електромережі зміцнить електрообладнання у середмісті столиці. Для цього енергетики реконструюють устаткування розподільчого пункту (РП) №7, що у Печерському районі. Це підвищить якість і надійність електропостачання клієнтів двох центральних вулиць Києва.

РП-7 побудований у 1984 році за адресою вулиця Велика Васильківська, 79. Від роботи його обладнання залежить надійність та стабільність електропостачання 9 бойлерних, 6 дошкільних навчальних закладів, 2 шкіл та інших клієнтів, що знаходяться на вулицях Антоновича та Великій Васильківській.

Енергетики повністю замінять 25 розподільчих комірок. Замість морально та технічно застарілих змонтують нові та сучасні. В них зокрема передбачено встановлення вакуумних вимикачів. Вони більш надійні й ефективні, до того ж не містять масла, а отже є безпечними для довкілля.

Окрім комірок, фахівці ДТЕК Київські Електромережі оновлять щит постійного та шафу оперативного струму, шинний міст 10 кВ, внутрішній контур заземлення та захист від перенапруги. Змонтують нову систему дистанційного управління та ТС (телемеханіки), освітлення, охоронну сигналізацію та відремонтують будівлю РП.

Завершити роботи планують до кінця поточного 2020 року.

Читайте також: ТОП-5 порад, як зменшити електроспоживання, працюючи із дому

Раніше повідомлялося, що мешканці столиці все частіше переходять на електроопалення оселі. Обирають такий варіант обігріву за економність та екологічність. Щоб перейти на електроопалення, клієнту слід внести зміни у договори з електропостачальником і оператором системи розподілу (ОСР).

Джерело