Реєстрація /

Дорогу біля Києва поблизу Борисполя відремонтують

Почали роботи.

«Укравтодор» планує відремонтувати 13 км дороги Р-03 – Північно-східний обхід Києва. У Бориспільському районі вже почалося асфальтування.

Про це стало відомо із повідомлення «Укравтодора». 

Дорога загальною протяжністю 26,4 км має стратегічне значення для Київського регіону та Бориспільського району в цілому, адже сполучає між собою два міжнародні автошляхи М-03 Київ – Харків — Довжанський та М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі. Фактично весь вантажний транспорт рухається в обхід Борисполя цією дорогою.

Читайте також: Ціни на квартири в Києві завершують 2020 рік зростанням

Цього тижня розпочались ремонтні роботи на ділянці км 0+000 – км 0+950. Зараз тут роблять фрезерування зношеного асфальтобетонного покриття, влаштовують щебенево-піщані суміші з додаванням цементу та крупнозернистої асфальтобетонної суміші. Також в рамках ремонтних робіт буде укріплено узбіччя, влаштовано верхній шар асфальтобетонного покриття, встановлено нові дорожні знаки та розмітка.

У 2020 році на дорозі Р-03 було оновлено 5 км дороги та відремонтовано шляхопровід через залізницю. У 2021 році в Київській області загалом планується відремонтувати більше ніж 200 км доріг державного значення.

Раніше комунальники розповіли, які дороги ремонтують зараз у Києві.

Джерело