Реєстрація /

До опалювального сезону оновлять 600 енергооб’єктів у Києві

Сезон має пройти технічно без проблем.

ДТЕК Київські електромережі робить усе необхідне для того, щоб інфраструктура електромереж Києва надійно працювала в осінньо-зимовий період. Для цього компанія виконає технічне оновлення понад 600 енергооб’єктів столиці. Це дозволить підвищити надійність електропостачання мешканців, установ та підприємств міста в період підвищеного попиту на електроенергію.

Крім того, фахівці компанії розчистять від зелених насаджень майже 150 кілометрів повітряних електричних ліній. Це знизить аварійність мереж, особливо мікрорайонів приватної забудови, зокрема таких як Осокорки та Бортничі.

ДТЕК Київські електромережі обстежить 150 об’єктів критичної інфраструктури міста – лікарні, школи, дитячі садки, об’єкти теплоенерго та житлово-комунального господарства для того щоб вони були забезпеченні надійним електропостачанням і нормально працювали не зважаючи на ситуацію в країні.

Зокрема відремонтують 55 електроліній, які живлять об’єкти теплоенергетики міста (котельні, теплові пункти тощо) – вже виконали 14 технічних оновлень. Також компанія відремонтує 24 лінії, що забезпечують світлом школи та дитячі садки міста.

Вже перевірили електрообладнання (резервні дизель-генератори та схеми живлення) 71 столичної лікарні й надали їм відповідні приписи та рекомендації щодо його покращення.

ДТЕК Київські електромережі закликає обслуговуючі компанії відповідально поставитись до підготовки столичних багатоповерхівок до зими. Адже саме вони опікуються та відповідають за стан внутрішньобудинкових мереж багатоповерхівок. Щоб електропостачання будинків було надійним, перед початком осінньо-зимового періоду ЖЕКи, ОСББ, керуючі компанії мають обстежити своє обладнання, провести необхідне технічне обслуговування та усунути несправності.

Раніше затвердили умови програми «Доступна іпотека», яка діятиме з вересня.

Джерело