Реєстрація /

До кінця жовтня завершать важливий етап робіт на Подільському мосту


Роботи йдуть за планом.

До кінця жовтня арочну конструкцію Подільсько-Воскресенського мосту опустять у проектне положення.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Встановлення арочної конструкції у проектне положення – процес тривалий. Треба врахувати все. Контролювати до сантиметрів, як поводить себе і опускається багатотонна конструкція. Для того, щоб опустити міст на постійні опори, використовують надпотужні домкрати. І цей процес завершать за сприятливих погодних умов наприкінці жовтня. Для підтримки конструкції змонтували 68 нових вантів, виготовлених у Німеччині», – сказав Віталій Кличко.

Виконали на мостовому переході і роботи з улаштування мережі зовнішнього освітлення та декоративної підсвітки. Також триває процес встановлення металевих конструкцій для з’їздів на вулицях Верхній та Нижній вал.

На лівоповоротному з’їзді з мостового переходу на Рибальський півострів завершують влаштування дорожнього полотна.

«На лівому березі встановили фундаменти та опори шляхопроводу через залізницю. На ділянці від вулиці Центральної Садової до перетину із залізницею, тривають роботи з влаштування насипу», – повідомив Віталій Кличко.

Стаття по темі: Скільки коштує зробити ремонт квартири в Києві: актуальні розцінки на работу та будматеріали

Раніше повідомлялося, що протягом останніх трьох місяців у Києві евакуювали 17872 автомобілі-порушники. До міського бюджету протягом 3 кварталу 2020 року надійшло більше 5 млн грн. Зокрема, за порушення правил зупинки, стоянки і паркування транспортних засобів, зафіксованих у режимі фотозйомки (відеозапису).

Джерело