Реєстрація /

До 2022 року на Печерскьку відремонтують водопровідну мережу

Роботи почнуть цього року.

На Залізничному шосе від бул. Дружби народів до вул. Чорногірської в Печерському районі у 2018-2022 роках реконструюють водопровідну мережу діаметром 200 мм. Вже є відповідне розпорядженні КМДА.

Вказана водопровідна мережа побудована із чавунних труб у 1965 році, яка наразі повністю амортизована та потребує заміни. Реконструкція дозволить попередити негативні наслідки та забезпечити стабільну систему водопостачання та гарантоване пожежогасіння об’єктів існуючої забудови в Печерському районі.

Стаття по темі: Огляд ринку новобудов Києва: липень 2018 р.

Замовником робіт визначено ПрАТ «АК «Київводоканал», яке має отримати дані для проектування, визначити генеральну підрядну будівельну організації для виконання робіт, забезпечити у 2018-2020 роках розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження. На час ремонту внесуть зміни у рух транспорту вказаними вище дорогами. Нову транспортну схему ділянки оприлюднять пізніше.

Під час укладання договору підряду на роботи ПрАТ «АК «Київводоканал» має обов’язково передбачити умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконання робіт.

Орієнтовна кошторисна вартість реконструкції складає 12 млн. 500 тис. грн.
 

Джерело