Реєстрація /

Для ремонту кінотеатру «Лейпциг» знайшли нового підрядника і скоро почнуть роботи


Заплатять мільйони гривень.

КП «Київкінофільм» повторно замовило проведення капітального ремонту приміщень кінотеатру «Лейпциг» на проспекті Леся Курбаса, 8. Аналогічні роботи КП замовляло в 2019 році, але офіційного підтвердження про їх виконання немає.

Про це стало відомо з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro.

До кінця грудня 2020 року підрядчік повинен виконати демонтажні роботи, обробку стель і стін, відремонтувати підлоги, встановити двері, змонтувати конструкції, електрощітки, кабелі, світильники, електроустановочні прилади.

Нагадаємо, кінотеатр «Лейпциг» названий на честь німецького міста-побратима Києва був відкритий в 1974 році. У 1990-і кінотеатр практично не функціонував. Після реставрації в 2005 кінотеатр знову почав демонструвати кінопрем'єри.

Капремонт кінотеатру почався в 2019 році. Згідно з розпорядженням Київської міськдержадміністрації на ці цілі в минулому році було передбачено 10 млн гривень.

Стаття по темі: Як забрати евакуйоване авто в Києві

Раніше повідомлялося, що найближчим часом презентують план модернізації Центрального автовокзалу в Києві. У планах власника також споруда готелю на території автовокзалу.

Джерело