Реєстрація /

Для 140 гектарів Голосіївського парку розроблять проект землеустрою

Перевірять наявність об'єктів нерухомості.

Для Голосіївського парку розроблять проект землеустрою. До кінця 2019 року підрядник повинен обстежити ділянку парку площею 140,9 га на наявність об'єктів нерухомості, інженерних мереж і потім встановити його межі. Вартість проведення цих робіт складе близько 2,4 млн. гривень.

Про це стало відомо з оголошення електронної системи державних закупівель Prozorro,

Роботи виконуватимуть в 4 етапи. Перший з них передбачає здійснення перевірки даної ділянки на наявність: інженерних об'єктів, для яких потрібно створити охоронні, захисні та інші зони з особливими умовами використання, об'єктів нерухомості і водних об'єктів. У разі виявлення на території земельної ділянки водойм, підрядник повинен відобразити в проектній документації межі прибережних захисних ліній таких об'єктів.
Другий етап передбачає проведення польових топографо-геодезичних вишукувань. Зокрема, підрядник повинен проаналізувати зовнішні межі земельної ділянки, для якої розробляється проектна документація, з урахуванням суміжних землекористувань. Третій етап включає в себе землевпорядні роботи. В рамках четвертого етапу підрядник повинен узгодити підготовлений ним проект землеустрою з замовником і провести реєстрацію земельної ділянки в Державному земельному кадастрі.

Читайте також: За скільки реально купити квартиру в Києві в 2018 році

Всі роботи необхідно виконати до 31 грудня 2019 року.

Джерело