Реєстрація /

ДАБІ попереджує про шахраїв

Киян просять бути уважними.

Державна архітектурно-будівельна інспекція України попередила, що останнім часом зафіксовано випадки шахрайства, коли невідомі особи телефонують громадянам та, представляючись працівниками ДАБІ, вимагають кошти, посилаючись при цьому на Кузьміна Сергія Сергійовича.

«Держархбудінспекція застерігає суб’єктів містобудівної діяльності бути обачливими та не ставати жертвами шахрайських дій. Наголошуємо, що керівництво ДАБІ жодних подібних доручень не надавало», – повідомили у ДАБІ.

У разі надходження будь-яких подібних повідомлень чи пропозицій від псевдоспівробітників ДАБІ просять невідкладно інформувати головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції  на електронну адресу Siroshtan.o@dabi.gov.ua  або за номером телефону гарячої лінії 0 800 210 011.

Стаття по темі: Як розпізнати шахрайство з нерухомістю: нові махінації в 2019 році

Раніше повідомлялося, що правоохоронці у столиці затримали на «гарячому» 2 осіб, які намагалися продати квартиру у Солом’янському районі міста Києва за підробленими документами. Шахраї підробили документи на право власності на квартиру померлого громадянина та намагалися заволодіти 24 тис. доларів США від її продажу.

Джерело