Реєстрація /

Чиновники пообіцяли допомогли інвесторам скандальних новобудов Войцеховського

Більшість об’єктів не добудована.

Міська влада готова сприяти в отриманні необхідних дозволів, аби ошукані вкладники Войцеховського могли самостійно закінчити будівництво свого житла.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Для легалізації об’єктів житла, оформлення земельних ділянок, отримання технічних умов для підключення до інженерних мереж. Для можливості добудови та введення ваших будинків в експлуатацію. Ми разом, крок за кроком, вирішуємо цю проблему. Місто в конструктивній співпраці готове вам сприяти», – заявив мер Києва. 

Він дав доручення профільним заступникам вивчити питання щодо можливості зменшення фінансового навантаження на ошуканих вкладників за підключення до інженерних мереж. Мер звернувся до ініціативної групи з проханням створити «дорожню» карту, де чітко прописати етапи та терміни будівництва. Віталій Кличко також наголосив, що столична влада неодноразово зверталася і до уряду, і до депутатів Верховної Ради з тим, аби вирішити питання ошуканих вкладників на законодавчому рівні. 

Стаття по темі: Зміни законодавства в сфері нерухомості: що треба знати для укладання угоди купівлі-продажу в Україні

Раніше повідомлялося, що будівельна галузь увійшла в трійку лідерів серед сфер та видів діяльності, в які було вкладено найбільше капітальних інвестицій за підсумками минулого року. У трійку найбільших за об’ємами інвестицій галузей України в 2018 році також увійшли промисловість і сільське господарство.

Джерело