Реєстрація /

Через масштабні ракетні обстріли в Києві пошкоджено кілька будинків, є загиблі

В Печерському районі столиці уламки ракет влучили у п'яти- та дев'ятиповерхівку. Мер Києва підтвердив, що є жертви в наслідок прильоту

В другій половині дня 15 листопада Київ, як і значна частина України, зазнав масованого ракетного обстрілу. Кілька ракет було збито в небі над столицею та передмістям.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що уламки збитих ракет впали на два багатоквартирних будинки. Один з них загорівся після влучання.

За відкритими джерелами відомо, що постраждали житлові будівлі в Печерському районі — неподалік від станції метро Дружби народів. В одній з постраждалих квартир вже найдено жертву обстрілу — тіло загиблої жінки.

наслідки ракетного обстрілу Києва 15 листопада
Житловий будинок в Печерському районі Києва, куди влучили уламки збитої ракети

Також падіння за збиття фіксувались в передмісті Києва. Є повідомлення про проліт та падіння палаючої ракети біля села Горенка.

уламок ракети
Уламок ракети, яка впала на житловий будинок у Київській області

Вже за годину після влучань ракет в об'єкт енергетичної структури України ДТЕК Київські енергомережі повідомили про скасування графіків відключень. Електроенергія буде вимикатися в аварійному режимі.

Пізніше Управління ДСНС України в Києві повідомило, що у столиці відбулося падіння уламків в трьох місцях. Два в Печерскому районі і один в Оболонскому, де уламки впали на фундамент занедбаного будівництва.

Джерело