Реєстрація /

Будівництво багатоповерхівок в Вишгороді хочуть зупинити через загрозу життю людей

Будують з порушеннями.

Вишгородський відділ Києво-Святошинської місцевої прокуратури через суд намагається анулювати дозвіл на будівництво 4 багатоповерхових будинків по вулиці Кургузова в Вишгороді Київської області. У документах на будівництво виявили суттєві порушення. Зокрема в містобудівних умовах і обмеженнях є невідповідність поверховості та щільності забудови земельної ділянки, що може привести до трагічних наслідків.

Про це стало відомо з повідомлення прокуратури Київської області.

Йдеться про будівництво 4 будинків по 25 поверхів кожен. В цілому, планувалося побудувати 85 тис. квадратних метрів житла на земельній ділянці площею всього 2,8 га при необхідних не менш 7,5 га.

Раніше повідомлялося, що в єдиному реєстрі судових рішень опубліковано рішення Печерського районного суду Києва за клопотанням Національної поліції України. Суд заарештував 14 житлових комплексів і нерухомих об'єктів, які належать компанії «Укогруп» забудовника Анатолія Войцеховського.

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Кримінальну справу ведеться за статтями «ухилення від сплати податків», «привласнення чужого майна», «видача підроблених документів», «зловживання службовим становищем». Період здійснення злочинів - 2011-2014 роки.

Джерело