Реєстрація /

Будівлю Лук'янівського парку Міської залізниці реконструюють

Забудовник не буде руйнувати будівлю.

Український девелопер Arricano надає роз’яснення щодо  ситуації щодо будівництва по вул. Дегтярівська, 7 (літ Б) та 7а (літ, А).

«Офіційно повідомляємо - будівлю Лук’янівського парку міської залізниці буде збережено та реставровано згідно з погодженим проєктом, що передбачає збереження фасаду, геометричних розмірів, поверховості тощо. Із загальною візуалізацією відреставрованої у майбутньому будівлі можна ознайомитися на зображенні», - кажуть у Arricano.

На підтвердження компанії Arricano щодо реалізації проєкту компанія надала фотографії іншої архітектурної пам’ятки (будівлі електростанції Лук’янівської міської залізниці), яка розташована на тому самому об’єкті будівництва, і вже знаходиться на заключному етапі реставрації (фото «до» та фото «після»).

«Підтримка унікального архітектурного образу Києва є надважливим завданням міської влади та відповідального бізнесу, тому захист пам’яток культурної спадщини особливо актуальний і для містян, і для активних пам’яткоохоронних організацій, і для соціальновідповідальних компаній, якою є Arricano», — йдеться у повідомленні.

Реконструкция

 

Раніше повідомлялося, що на Київщині конфіскували два газобетонні заводи російського олігарха.

Джерело