Реєстрація /

Будинок в Австралії продадуть на першому в світі криптовалютному аукціоні

Будинок схожий на космічний корабель.

Будинок в Новому Північному Уельсі виставлять на торги на першій в світі криптовалютній біржі. Торги намічені на 8 квітня 2019 року в прямому ефірі. Аукціон буде проводитися тільки в біткоінах, з онлайн-системою конвертації на екрані, яка автоматично перераховує еквіваленти австралійського і американського доларів. Будинок був вперше виставлений на продаж в кінці 2018 року за 3,9 млн. дол. Аукціон запланували після того, як розробили цифрову платформу, що дозволяє покупцям робити ставки в криптовалюті. Нинішня приблизна ціна об'єкта – 700-800 біткоінів.

У будинку різна техніка. Двері управляються перемикачем, вікна автоматичні, підключена система автоматизації Google. Однією з особливостей дизайну будинку є двоповерховий фасад. У розпорядженні гостей – футбольне поле, наземний батут, закритий пляж, душ на відкритому повітрі і 25-метровий басейн з підігрівом.

Читайте також: Податок на нерухомість в 2019 році: скільки і кому платити

Раніше повідомлялося, що девелопери з компанії Go Homes, продали перші будинки за біткойни в Великобританії. Обидві угоди були укладені з чоловіками у віці 20 років, зайнятими в технологічній галузі.

Джерело