Реєстрація /

Боротьба за добудову 39 багатоповерхівок: інвестори «Аркади» звернулись до президента

Інвестори трьох недобудованих ЖК банку «Аркада» у четвер, 16 грудня, провели масштабну акцію протесту в урядовому кварталі. Люди вимагають від Київради забезпечити пролонгацію договорів оренди земельних ділянок на Осокорках-Центральних. Розгляд цього питання був вчергове заблокований столичними депутатами.

Нагадаємо, у відповідності до підписаного 7 квітня представниками 12 сторін Меморандуму, забудова вказаних ділянок є єдиним можливим джерелом фінансування добудови ЖК «Патріотика» та «Еврика». Згідно з цим документом, держава взяла на себе зобов’язання забезпечити прийняття рішення про продовження оренди 5 ділянок землі площею 176 га на столичних Осокорках.

Станом на сьогодні договори оренди за 3-ма з 5-ти ділянок є чинними і відповідні відомості про пролонгацію строку оренди до 2035 року внесені в реєстр.

Інвестори недобудованих ЖК банку «Аркада» провели масштабну акцію протесту

Аби відстояти своє право на добудову 39 поверхівок, нагадати столичним депутатам про їхні обов‘язки та спонукати їх проголосувати за відповідний проєкт рішення представники 11 тисяч сімей вкладників у четвер, 16 грудня, вийшли під стіни КМДА на Хрещатику.

Інвестори недобудованих ЖК банку «Аркада» провели масштабну акцію протесту

«Ми живемо в столиці правової держави, а не в піратському Сомалі. Не дозволимо публічно грабувати і знищувати нас!», – наголосили представники Об‘єднаного Активу інвесторів.

Інвестори недобудованих ЖК банку «Аркада» провели масштабну акцію протесту

Люди також звернулись до президента України Володимира Зеленського з проханням втрутитись у ситуацію і не допустити повторного пограбування довірителів «Аркади».

Джерело

Теґи