Реєстрація /

Близько половини квартир в хмарочосі у Варшаві розкупили українці

Українці інвестують у житловий об'єкт.

Більше 50% від обсягу міжнародних продажів квартир в елітному житловому комплексі Zlota 44 у Варшаві припало на частку українських інвесторів. Про це повідомляє девелопер проекту BBI Development SA.

«Комплекс викликав великий інтерес з боку міжнародних покупців, більше половини яких склали громадяни України, що знаходяться в пошуках другого будинку або надійного варіанту для інвестицій у житло», – зазначено в повідомленні.

Ключовим моментом, що привертає українських інвесторів до даного об'єкта, є рівень річної орендної ставки на житло такого класу у Варшаві, що в середньому становить 7,5% від ціни, що на 0,5%-5,5% більше, ніж в інших великих містах Європи.

Будівля житлового комплексу, будівництво якої передбачається завершити в середині 2016 року, має висоту в 192 метри і 52 поверхи, на яких розташовані 1-3-кімнатні квартири площею від 60 до 300 кв. м, а також пентхауси і резиденції, що займають весь поверх, площею до 930 кв. м.

Ціни на квартири в житловому комплексі стартують від 370 тис. дол. за однокімнатну і досягають 3 млн. дол. за трикімнатну квартиру. Ціни на пентхауси встановлюються при переговорах в приватному порядку.

Раніше повідомлялося, що у Києві активно купують дорогі нежитлові приміщення.