Реєстрація /

Близько 40 об‘єктів культури в регіонах України реконструюють в цьому році

Затвердили фінансування.

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України затвердило фінансування майже 40 об’єктів у сфері культури на суму близько 290 млн. грн. Це будівництво, реконструкція і капремонт театрів, музеїв, бібліотек, будинків і центрів культури та дозвілля.

В цілому вже схвалено фінансування з Держфонду регіонального розвитку на реалізацію 707 проектів регіонального розвитку у всіх областях України. Це будівництво і реконструкція шкіл і дитячих садків (277 проектів), закладів охорони здоров’я та соцзахисту (109 проектів), культури (38 проектів), спорту (131 проект), дорожньо-транспортної інфраструктури (47 проектів), водопостачання та водовідведення (50 проектів) та інші важливі регіональні проекти. 

Раніше повідомлялося, що киянам показали, як виглядатиме Бортницька станція аерації після реконструкції. Також ПрАТ «АК «Київводоканал» як замовник реалізації проекту оголосив міжнародний тендер на вибір генеральної підрядної організації для виконання будівельних робіт із реконструкції Бортницької станції аерації.

Джерело