Реєстрація /

Біля станції метро «Героїв Дніпра» будують ще один торговий центр

Район уже перенасичений об’єктами торгівлі.

Окрім скандального ТРЦ, будівництво якого попри численні протести мешканців ведеться прямісінько біля виходу зі станції метро «Героїв Дніпра», трохи далі появиться ще один об'єкт торгової нерухомості.

Його будівництво розпочалося за адресою вулиця Героїв Дніпра, 30-Б. Ділянку огородили будівельним парканом минулого року, а недавно на ній розпочалися будівельні роботи.

Відповідно до паспорту об'єкту, це буде 5 поверховий торгово-розважальний комплекс з господарськими та офісними приміщеннями загальною площею 1 тис. 814 кв. м.

Таким чином, після реалізації вказаних двох проектів район поблизу станції «Героїв Дніпра» стане чи не найбільш «торгівельно-активним» у Києві, адже в радіусі півкілометра від станції метро розташовуватимуться 4 торгові центри, два ринки та 5 супермаркетів.

Голова Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак не в захваті від цього будівництво, оскільки, запевняє, що район вже на 200% забезпечений торговими центрами з розрахунку на кількість населення у ньому, тож нові об'єкти такого призначення не потрібні.

Раніше повідомлялося, що будівництво ТРЦ на виході зі станції «Героїв Дніпра» – це приклад того, як забудовники не мають вести себе у діалозі з місцевими мешканцями.

Джерело