Реєстрація /

Як БК GEOS змінила погляд на свій проєкт: ЖК Melody Park

Ніхто не очікував.

За якими критеріями ви раніше вибирали житло? Особливо якщо вибір стояв між передмістям і мегаполісом?

І за якими критеріями будете вибирати житло тепер?

Світ змінився і пріоритети теж. У минулому мрія сімейної ідилії в передмісті тепер актуальна для абсолютно різних людей.

БК GEOS на фінальній стадії будівництва ЖК Melody Park в найближчому передмісті Києва. І сьогодні ми особисто побачили наш проєкт з нового боку. Ділимося з вами.

БК GEOS на фінальній стадії будівництва ЖК Melody Park

Спочатку житловий комплекс комфорт класу для сімейної гармонії Melody Park був задуманий як максимально доступне житло. Головна фішка проєкту – еко-зона в 5 хвилинах від столиці та функціональні планування.

Еко-зона існує? Так, її утворює густа лісосмуга, яка фільтрує вихлопні гази (і не тільки) з боку Бориспільського шосе. Поруч немає виробництв. Інфраструктура складається з маркетів, школи, пошти, поліклініки – нічого зайвого для атмосфери та вашого здоров'я. Тільки комфорт, велика кількість зелених зон, сусідство з приватним сектором. Тиха гавань, де ростити дітей – не так затратно для нервової системи через відсутність мільйона міських спокус і злочинності.

Що змінилося в нашому погляді на ЖК Melody Park? Чим став для нас, як для забудовника, цей проєкт?

Локація житлового комплексу – с. Проліски. Це компактний населений пункт, в декількох хвилинах від ст. м. Бориспільська.

Незавантажене людьми, новобудовами та дачами село оточене сосновим бором і березовим гаєм. І саме зараз чудова картинка знайшла життєво важливі функції.

Чи варто говорити, що під час пандемії мінімум людей сусідів – це гарантії, в яких зараз потребують всі? Що чисте в порівнянні зі столицею повітря - це імунітет і здоров'я легенів. Що це місце, де не так небезпечно вийти на вулицю, і просто прогулятися. А головне – це будинок, де відчуваєш себе в безпеці.

Унікальне явище – переоцінка цінностей. ЖК Melody Park завжди займав в серці нашої компанії особливе місце, оскільки це єдиний проєкт поза містом.

Але сьогодні ми побачили в ньому не більше, не менше – захист.

Джерело