Реєстрація /

В одному з київських будинків з'явився козацький куточок*

Створити комфортний для життя простір - одне з головних завдань, що стоять перед керуючими компаніями, які обслуговують житлові комплекси «Укрбуду». Нещодавно корпорація провела масштабне соціологічне дослідження, яке дозволило дізнатися думку новоселів про якість будівництва будинків, благоустрою, надання житлово-комунальних послуг та роботи керуючих компаній в цілому. Серед побажань, висловлених мешканцями зданих будинків, чимала частина стосувалася додаткового благоустрою території: розширення парковок, облаштування дитячих майданчиків та нових зелених зон. Люди хочуть, щоб у їхніх дворів було своє «обличчя». Тому обслуговуючі компанії активізували роботу зі створення максимальної комфортного та дружнього середовища навколо будинків.

Так, у ЖК «Козацький» в Солом'янському районі Києва крім дитячих та спортивного майданчика з'явився «Козацький двір», що радує юних мешканців. За плетеним класичним тином з глиняними горщиками розташувався оригінальний етнічний куточок - з млином, колодязем і возом, прикрашеним квітковою композицією.

А в житловому комплексі «Артеміда», що розташований в Дніпровському районі, триває робота з озеленення території. У дворі були висаджені 43 туї та квіти, в найближчих планах - встановлення лавочок для відпочинку мешканців і гостей.

90 кущів ялівцю, туї, сосни і 29 кущів барбарису висаджені і на території ЖК «Герцен-парк» в Шевченківському районі столиці. Крім того, в першому будинку житлового комплексу, який був введений в експлуатацію в кінці минулого року, відкрився продовольчий магазин. Тепер мешканці можуть купити всі необхідні продукти, не покидаючи свого двору.

*Матеріал опубліковано на правах реклами

Теґи