Реєстрація /

У столиці відновили програму доступного житла*

Корпорація «Укрбуд» оновила перелік квартир, пропонованих в рамках програми «Доступне житло». Всього на продаж за зниженою ціною виставлені понад п'ятсот квартир в житлових комплексах комфорт-класу, розташованих в різних районах Києва. Ціна квадратного метра за програмою «Доступне житло від «Укрбуду» становить 14 500 грн. Крім того, на квартири в житловому комплексі «Twin House» оголошено додаткову знижку в розмірі 5%, що знизило вартість до 13 800 грн./кв. м.

Крім будинку, розташованого в Деснянському районі, в програмі беруть участь квартири ще в трьох столичних районах. Це «Академ-парк» і «Пектораль» в Святошинському, «Чарівне місто» та «Оберіг-2» в Дарницькому і «Паркова долина» в Голосіївському районі. У кожному з них за спеціальною ціною пропонуються від 50 до 150 квартир.

Програма «Доступне житло» від «Укрбуду» стартувала в жовтні минулого року. Як пояснив забудовник, йому вдалося оптимізувати будівельні та маркетингові процеси, аби регулярно давати знижену ціну на частину квартир у споруджуваних будинках, постійно поповнюючи перелік новими пропозиціями. З моменту старту в програмі встигли взяти участь вже вісім житлових комплексів.

Корпорація «Укрбуд» активно працює на київському ринку житлового будівництва з 2012 року. За п'ять років забудовник ввів в експлуатацію 51 будинок в 19 столичних житлових комплексах. Наприклад, минулого тижня забудовник відкрив 25-поверховий ЖК «Авангард» на 253 квартири в Голосіївському районі. Загальна площа збудованого «Укрбуд» житла в Києві перевищує 700 тисяч квадратних метрів. Сьогодні корпорація також веде тут найбільше число проектів – девелопер одночасно будує 28 нових житлових комплексів.

Теґи