Реєстрація /

Забудовник ТРЦ біля метро «Героїв Дніпра» та громадськість досягли консенсусу

Проведено спільну нараду.

Представникам столичної влади, ініціативній групі мешканців Оболонського району та замовнику будівництва ТРЦ біля метро «Героїв Дніпра» вдалося досягнути порозуміння щодо ситуації з будівництвом. Підписано відповідний протокол спільної наради.

Протоколом, зокрема, передбачається зобов’язати замовника будівництва ТОВ «Елікон Лтд» звернутись до ДП «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» для проведення відповідної експертизи щодо шкідливих наслідків виконання бурових і будівельних робіт у колі станції метро «Героїв Дніпра». Термін виконання – 15 вересня. До цієї ж дати замовник також має вивісити інформаційний стенд для мешканців району та пасажирів метрополітену з зазначенням конкретних видів робіт з укріплення станції метро «Героїв Дніпра» та термінів їх закінчення.

Крім того, до 20 вересня ТОВ «Елікон Лтд» має надати копії всіх дозвільних документів на будівництво голові райдержадміністрації та голові ініціативної групи. До цього ж дня «Єлікон» повинен провести організаційно-підготовчу роботу до проведення громадських слухань, які відбудуться 29 вересня поточного року.

Раніше повідомлялося, що на станції метро «Героїв Дніпра» тріснула платформа через будівництво.