Реєстрація /

«Укрбуд» відзначено професійною премією «Український будівельний Олімп»*

Компанія − лідер будівельної галузі.

Експертна рада премії «Український будівельний Олімп» визначила кращі будівельні компанії та житлові комплекси в 2016 році. Результатом тримісячного дослідження вітчизняного будівельного ринку стало нагородження державної корпорації «Укрбуд» у номінації «Лідер будівельної галузі».

«Корпорація, об'єднавши підприємства з багаторічним професійним досвідом, реалізувала десятки проектів, в тому числі високого рівня складності, активно брала участь в державних програмах будівництва доступного житла, займалася благодійністю», − відмітили представники експертої ради.

Фахівці, які добре знають будівельний бізнес, але не беруть в ньому участі, оцінювали будівельників за кількома критеріями. Зокрема, експертна рада, до складу якої входять представники Конфедерації будівельників України, Асоціації ріелтерів України та Спілки малих, середніх і приватизованих підприємств України, приділила найбільшу увагу репутації компаній, інноваціям та технічним нововведенням у їхніх об’єктах, виконанню зобов’язань перед клієнтами, а також якості робіт і сервісного обслуговування.

* Матеріал опубліковано на правах реклами

Теґи