Реєстрація /

Китайські інвестори та київська влада визначать напрямок співпраці в будівництві

Китайські компанії зацікавлені в інфраструктурних проектах у Києві.

Київський міський голова Віталій Кличко разом з профільними заступниками обговорив участь китайської компанії Haisum Engineering у розвитку та будівництві інфраструктурних об’єктів столиці.

Мер Києва зазначив, що столиця, зокрема, шукає інвесторів для будівництва та розвитку інфраструктури міста – добудови Подільсько-Воскресенського мосту, будівництва метро на Троєщину та великої кільцевої автомагістралі, а також будівництва соціальних об’єктів – дитячих садків, шкіл, лікарень, спортивних споруд.

Керівник міжнародного департаменту китайської компанії Haisum Engineering Джуін Гонг у свою чергу зазначив, що його компанія зацікавлена співпрацювати з українською столицею та брати участь у будівництві соціальних об’єктів міста.

Сторони домовилися провести наступну зустріч у квітні, щоб обговорити деталі участі китайської компанії у будівельних проектах Києва. За цей час китайські партнери ознайомляться з проектами, які підготували профільні департаменти столичної адміністрації та Київське інвестиційне агентство.

Раніше повідомлялося, що Японія може дати кредит на будівництво метро на Троєщину.