Реєстрація /

Розв’язку на Привокзальній площі хочуть реконструювати

Киян запрошують до обговорення.

Столичних жителів закликають долучитися до обговорення варіантів реконструкції транспортної розв’язки на Привокзальній площі.

Про це повідомляє Facebook-сторінка Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

«Центральний залізничний вокзал є візитівкою Києва, він щодня приймає тисячі пасажирів, і від впорядкованості транспортних потоків навколо нього залежить їх комфорт і вчасне і якісне обслуговування», – відзначили у відомстві.

У Департаменті наголосили, що наразі існує нагальна потреба у впорядкуванні руху транспорту на Привокзальній площі, бо зараз тут відсутня повноцінна транспортна інфраструктура – немає чіткої дорожньої розмітки, впорядкованих дорожніх знаків і паркоматів.

Увазі жителів міста представили 3 можливі варіанти реконструкції площі.

Передбачається, що після реконструкції в цьому місці будуть зони з обмеженим рухом, обладнані автоматичними шлагбаумами та пропускними пунктами.

Також буде впроваджено автоматизовану систему обліку та контролю місць для стоянки, систему фото- та відеофіксації, та нанесено спеціальну транспортну дорожню розмітку.  

Долучитися до обговорення варіантів транспортної розв’язки на Привокзальній площі можна на Facebook-сторінці департаменту.

Раніше повідомлялося, що нову розв’язку побудують на Оболоні.