Реєстрація /

В Італії продають монастир

Будівлю можна буде перебудувати в готель.

У Тоскані продають монастир. У ньому є 50 спалень, 40 ванних кімнат, церква і бібліотека. У вартість угоди входить дозвіл на перепланування об'єкта в готель або конференц-центр.

Італійський монастир XV століття шукає нового господаря за ціною пентхауса з трьома спальнями в заможному кварталі Мерілебон на півночі Вестмінстера.

Загальна площа будівлі налічує 7 тис. 246 кв. м. У вартість споруди входять також 8 гектарів землі, на якій вона розташована, оливковий гай.

Монастир славиться багатою історією. Після закінчення його будівництва в 1414 році римський папа Інокентій VII передав його ченцям, і протягом багатьох років будівля використовувалася як молитовня і лікарня для прочан.

«Цей монастир має величезну історичну цінність. Покупець повинен мати сильну пристрасть до історії та реставрації. Оригінальні фрески монастиря дають унікальну можливість жити серед робіт флорентійських майстрів, а оливковий гай і землі можуть бути перетворені в одне із самих ексклюзивних приватних володінь в країні», – говорить комерційний директор тосканської філії Sotheby's International Realty Фульвіо Бьяджолі.

Раніше повідомлялось, що готичний палац в США можно купити за 45 млн. дол.