Реєстрація /

Підземний ТРЦ на Поштовій площі відкриють через рік

Розв’язку теж добудують.

До Дня Києва наступного року Поштова площа відкриється повністю. Тут добудують підземний ТРЦ з трьох частин: однієї під фонтаном і двома з боків від Річкового вокзалу, запустять паркінг на 100-150 машино-місць на шляху до Пішохідного містка і підсвітять всі елементи площі різними кольорами.

Замовник будівельних робіт КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва» обіцяє на площі співаючий фонтан діаметром 20 метрів.

Технічний керівник компанії-генпідрядника Максим Скачков каже: площу добудують в останню чергу, а першим з'явиться підземний торговий центр в два поверхи. Він складатиметься з трьох секторів. Найбільший, в глибині, буде мати виходи в метро, на вул. Боричів тік, до будівлі «Київпастрансу» на Набережному шосе, а також до «МакДональдсу», який розташується на тому ж місці, що й колись.

Усі малі архітектурні форми на Поштовій обіцяють підсвітити зеленим, червоним і фіолетовим кольорами, які будуть поперемінно змінювати один одного через кожні кілька секунд. Прожекторами на світлодіодах підсвітять сходинки, лави, тумби. Також опрацьовують питання паркінгу біля ТЦ.

Раніше повідомлялось, що розв’язку на Поштовій площі добудують за два місяці.