Реєстрація /

Віталій Кличко обіцяє добудувати Подільський міст

Кандидат на пост мера столиці обіцяє знайти гроші.

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко обіцяє знайти фінансування для добудови Подільського мостового переходу через Дніпро. Завдяки добудові мосту вирішиться одна з головних транспортних проблем столиці.

«У мене останнім часом було багато зустрічей з жителями Троєщини. І кожна зустріч починалася з одного і того ж питання: коли буде метро на Троєщину? Я не хочу ставати в ряд київських градоначальників, які обіцяли запустити метро і нічого не зробили. Тому вважаю, спочатку треба запустити міст, який розвантажить транспортні потоки з Троєщини. Перед нами стоїть завдання – знайти фінансування. Для запуску першої черги Подільського моста потрібно 4 млрд. 500 млн. грн. Я докладу всіх зусиль, щоб, використовуючи мої закордонні та внутрішні контакти, залучити кошти», – сказав Кличко.

Гендиректор «Мостобуду» Юрій Циганок зазначив, що будівельні роботи на Подільському мосту вже місяць, як припинені, існує проблема з виплатою зарплат працівникам, одночасно при наявності фінансування протягом 1,5-2 років можливо запустити першу чергу моста для руху трамвая та автотранспорту.

Раніше повідомлялось, що під час будівництва мосту вкрали бюджетні гроші.