Реєстрація /

Введення в експлуатацію Respublika перенесли

Торгівельно-розважальний центр відкриють наступного року.

Компанія «Мегаполісжитлобуд» переносить терміни відкриття ТРЦ Respublika, третього за величиною ТРЦ в Європі, з листопада-2014 на березень-2015 у зв'язку з нестабільною економічною та політичною ситуацією в країні. Про це повідомила керівник відділу комерціалізації інвестора проекту Олена Кравцова.

«Реакція експертів компанії цілком очікуване і логічна в ситуації, що склалася. Саме тому в найкоротші терміни ми відкоригували план набору орендарів, графік їх заходу і проведення ремонтних робіт, а також відредагували статті бюджету, у зв'язку з коливаннями на валютному ринку. Робота триває згідно з оновленим графіком і запуск ТРЦ гарантовано відбудеться в березні 2015 року», – додав генеральний директор інвестора проекту «Мегаполісжитлобуд» Олексій Сав'як.

Як поінформували в KAN Development, будівництво багатофункціонального торгово-розважального центру продовжиться, і буде вдосконалюватися.

«Станом на середину травня повністю закінчений периметр фасаду, облаштована покрівля, ведуться роботи по обробці. Залишилися роботи з благоустрою прилеглої території, а вже влітку планується вихід орендарів на проведення ремонтних робіт в магазинах», – повідомив забудовник проекту.

Раніше повідомлялось, що ТРЦ Respublika щоденно будуть відвідувати 60 тис. человік.