Реєстрація /

На наступній виставці MIPIM Україна має бути гідно представлена

Для цього пропонують зробити спільний стенд різним містам і компаніям.

Зважаючи на позитивні прогнози щодо притоку іноземного капіталу в українську економіку, зокрема у будівельну сферу Україна на наступній найбільшій у світі виставці комерційної нерухомості MIPIM має яскраво себе презентувати. Про це ІАП «Столична нерухомість» розповів Лев Парцхаладзе, президент Конфедерації будівельників України.

«Про участь у MIPIM потрібно думати заздалегідь і готуватися до цієї виставки вже – орендувати приміщення, шукати дизайнера, готувати стенд, здійснювати проплату за участь», - зазначив він.

Разом з тим Лев Парцхаладзе переконаний, що краще зробити один великий спільний стенд ніж кілька менших. «Досвід участі у таких масштабних виставках показує, що до великого стенду, який спільно організовують компанії чи міста інтерес значно більший, ніж до «одиночок», попри яких всі проходять мимо і яким зацікавити відвідувачів складно. Тому тут ефект синергії дуже важливий. При цьому, спільний стенд дозволяє суттєво зекономити кошти, адже витрати зменшуються на 40, а то й на 50%», – додав Лев Парцхаладзе.

Нагадаємо, що на цьогорічній MIPIM українці відчули суттєву моральну підтримку від іноземного бізнесу.