Реєстрація /

Розвивати «Київську бізнес-гавань» допомагатимуть міжнародні компанії

Меморандум подписали авторитетные участники рынка.

Столична адміністрація ініціювала і підписала меморандум про співпрацю і партнерство в рамках розвитку проекту «Київська бізнес-гавань» з ключовими глобальними компаніями та експертами, які допоможуть в його реалізації. Про це ІАП «Столична нерухомість» розповів Олексій Чернишов, партнер проекту.

«Договір про співпрацю ми підписали з компаніями-консультантами JLL, з якою ми вже активно співпрацюємо та Ernst and Young, з юридичною фірмою Baker and McKenzie, з девелоперською компанією East Gate Development, з архітектурним бюро Chapman Taylor. За великим рахунком, підписання цього меморандуму – це точка відліку, з якої можна починати наступні кроки», - зазначив Олексій Чернишов.

Нагадаємо, проект «Київська бізнес-гавань» був представлений цього року на великій міжнародній виставці комерційної нерухомості MIPIM в Каннах.

Довідка:

 «Київська бізнес-гавань» – це проект розташований в Деснянському районі Києва. Площа ділянки – понад 300 гектарів (земля у власності міста Києва). Ціль проекту – створення індустріального виробничого кластеру, а також додаткові функції: логістика, високі технології. Не виключено, що в рамках проекту також розвиватимуть житлову, торгівельну складову, можливо, ще якісь додаткові функції. Наразі завершується підготовка концептуальних документів щодо реалізації цього проекту.