Реєстрація /

Замість повноцінного ремонту доріг в Києві і далі латають ями

За день шляховики ремонтують 500 квадратних метрів асфальту.

Завдяки сприятливим погодним умова, «Київавтодор» звітує про активні темпи проведення так званого ямкового ремонту на дорогах Києва. Зокрема, за 11 лютого обсяг виконаний робіт склав понад 500 кв. м.

Якщо вірити «дорожникам», то ям не має бути в Голосіївському районі на вулицях Заболотного, Глушкова, Вільямса, Амурській, Жуковського, Потєхіна, проспектах 40-річчя Жовтня та Науки. В Дарницькому – на вул. Драгоманова, Вербицького, Декабристів та Руденка. У Деснянському районі – на вулицях Лисківській, Милославській, Градинській, Радунській та Будищанській. В Оболонському – на вул. Луговій, Вишгородській, Маршала Тимошенка, Садовій та Московському проспекті. У Печерському – на вул. Лаврській, Цитадельній, Старонаводницькій та Набережному шосе. У Подільському районі – на проспекті Свободи. У Святошинському – на вул. Жмеринській та Міській. У Солом’янському – на вул. Локомотивній, Народного Ополчення та Червонозоряному проспекті. У Шевченківському – на вул. Овруцькій, Мельникова, Зоологічній, Герцена, Дегтярівській та Подільському узвозі.

Крім того, працівники підприємства «Київавтошляхміст» виконали роботи з ліквідації ямковості на низці шляхопроводів та мостів столиці. Зокрема, бригади працювали на шляхопроводах розташованих в районі Великої кільцевої дороги, біля ст. «Новобіличі» та біля ст. метро «Нивки». Ямковість ліквідували також на естакаді біля ст. метро «Шулявська», Московському мості, Південному мостовому переході, правобережній естакаді з боку моста Патона.

Раніше повідомлялося, що на ямковий ремонт лише Окружної дороги в Києві витрачають 40 млн. гривень щороку.