Реєстрація /

Багато міст отримали генеральні плани

Обласні центри забезпечені актуальними генпланами.

 

Багато міст отримали генеральні плани
Обласні центри забезпечені актуальними генпланами .
У 2013 році були розроблені та затверджені генеральні плани всіх обласних центрів , проведена актуалізація генеральних планів для більш 1 тис. 100 міст.
«Зараз потребують оновлення застарілі генеральні плани ще 201 міста . Необхідно завершити цю роботу у поточному році » , - зазначив Олександр Вілкул , віце -прем'єр -міністр.
Він також повідомив , що протягом минулого року розроблені та затверджені схеми планування територій семи областей. Це Вінницька , Закарпатська , Кіровоградська , Луганська, Одеська , Полтавська та Сумська області . До кінця цього року необхідно завершити розробку та затвердження схем планування територій ще шести областей - Житомирської , Івано- Франківської , Київської, Тернопільської , Херсонської та Хмельницької .

У 2013 році були розроблені та затверджені генеральні плани всіх обласних центрів, проведена актуалізація генеральних планів для більш ніж 1 тис. 100 міст.

«Зараз потребують оновлення застарілі генеральні плани ще 201 міста. Необхідно завершити цю роботу у поточному році», – зазначив Олександр Вілкул, віце-прем'єр-міністр.

Він також повідомив, що протягом минулого року розроблені та затверджені схеми планування територій семи областей. Це Вінницька, Закарпатська, Кіровоградська, Луганська, Одеська, Полтавська та Сумська області.

До кінця цього року планують завершити розробку та затвердження схем планування територій ще шести областей – Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Тернопільської, Херсонської та Хмельницької.

Раніше повідомлялось, що Генплан Києва дорожче генплана Парижа на 20 млн. евро.